Eltis Compani

You are here:

Дали Ви се допаѓаат нашите производи ?

Број на гласачи:
24
Прв глас:
Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас:
Понеделник, 20 Мај 2019 12:40

Дали Ви се допаѓаат нашите производи ?

Hits Percent Graph
Да, одлични се
14 58.3%
Многу се добри
3 12.5%
Може и подобро
1 4.2%
Не ми се допаѓаат
1 4.2%